Chleb "Pani Moniki" pszenno-żytni z ziarnami.

Nowy produkt

Chleb pszenno- żytni z ziarnami słonecznika i dyni, płatkami owsianymi i siemieniem lnianym.
Chleb na zakwasie z certfikatem PRODUKT LOKALNY MAŁOPOLSKI.

Więcej szczegółów

5 Przedmioty

9,80 zł brutto

Więcej informacji

Chleb pszenno- żytni na zakwasie.
Waga:
Składniki: zakwas żytni, mąka, sól, woda, olej, otręby, ziarna: słonecznik, dynia, płatki owsiane, siemię lniane.
Kraj pochodzenia:  Polska
Certyfikaty:  Produkt Lokalny Małopolski

Chlebek na naturalnym zakwasie, produkowany według tradycyjnej receptury na bazie ekologicznych surowców. Charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i trwałością. Jest sycący i zdrowy gdyż nie zawiera sztucznych dodatków, spulchniaczy i ulepszaczy. Produkowany na niewielką skalę.